Het e-Business concept is waarmee PayFin zich werkelijk onderscheidt ten opzichte van andere dienstverleners. Of uw organisatie nu bestaat uit 1,10,100 of 1000 medewerkers,het PayFin e-Business concept is ook uw organisatie op het lijf geschreven.

In het kort komt het er op neer dat u bepaalt welke activiteiten u zelfstandig wilt verzorgen en welke u wenst uit te besteden, zonder verschillende software systemen en service bureaus naast elkaar te gebruiken. Het zijn de kernprocessen van ieder bedrijf: personeel, salaris, financiële administratie, relatiebeheer en documentbeheer die geïntegreerd worden samengebracht binnen e-Synergy in 1 software, server en service omgeving.

                                                                       
Al uw bedrijfsprocessen geintegreerd binnen één (service-) omgeving!
LiveZilla Live Chat Software
Heeft u vragen of wilt u een een afspraak inplannnen voor bijv. een demonstratie of gesprek. Start nu een live chat of laat uw bericht achter via het formulier.

Het vinden van een geschikte kandidaat voor uw vacature is veelal een kostbare en tijdrovende zaak.

PayFin zoekt met u mee op basis van
"no cure no pay"

Binnen ons bestand en netwerk bevinden zich kandidaten op allerlei niveau, met name waar het gaat om: Payroll, HRM en Finance.

Discretie en zorgvuldigheid komen bij het voorstellen van de juiste kandidaat op de eerste plaats. Er wordt slechts een vooraf afgesproken fee in rekening gebracht wanneer we de juiste kandidaat voor u hebben gevonden, waarmee u een arbeidsovereenkomst aangaat.
LiveZilla Live Chat Software
efficiënt samenwerken!