HRM behoort tot het kernproces van elke organisatie. Zonder goede medewerkers houdt alles op. Uw HR-beleid moet daarom goed in elkaar zitten. Hoewel u graag ziet dat uw werknemers plezier in hun werk hebben, is het salaris een belangrijke stimulans voor hun werklust.

Door systemen voor persoonsgegevens, gewerkte uren en ziekmeldingen te integreren, houdt u de invoer en het beheer van gegevens helder. U voorkomt dubbel werk en fouten. Administratieve lastenverlichting hoeft niet alleen te betekenen dat u de invoer en het beheer van gegevens vereenvoudigt.
U kunt er ook voor kiezen om een deel van de administratieve taken die nu door uw HRM-afdeling worden uitgevoerd, bij de managers en medewerkers zelf neer te leggen. In Exact e-Synergy heet dat
Employee Self-Service:een portalfunctie die uw mensen toegang geeft tot hun eigen informatie.
                                                                       
LiveZilla Live Chat Software
Heeft u vragen of wilt u een een afspraak inplannnen voor bijv. een demonstratie of gesprek. Start nu een live chat of laat uw bericht achter via het formulier.

PayFin biedt diverse oplossingen voor de verwerking van uw Personeelsadministratie.  HRM behoort tot het kernproces van iedere organisatie. Uw HR-beleid moet daarom goed in elkaar zitten. Afgestemd en bij voorkeur geintegreerd met uw salarisadministratie
e-Synergy helpt u o.a. waar het gaat om:

  NAW, Salarisgegevens;
  Digitaal dossier contracten,beoordelingen
  Verlof- en Verzuimadministratie; 
  Employee Self Service (ESS);
  Bedrijfsmiddelenbeheer;
  Urenregistratie;
  Sollicitatieproces;
  integratie met salarisadministratie
LiveZilla Live Chat Software
efficiƫnt samenwerken!