Het e-Business concept is waarmee PayFin zich werkelijk onderscheidt ten opzichte van andere dienstverleners. Of uw organisatie nu bestaat uit 1,10,100 of 1000 medewerkers,het PayFin e-Business concept is ook uw organisatie op het lijf geschreven.

In het kort komt het er op neer dat u bepaalt welke activiteiten u zelfstandig wilt verzorgen en welke u wenst uit te besteden, zonder verschillende software systemen en service bureaus naast elkaar te gebruiken. Het zijn de kernprocessen van ieder bedrijf: personeel, salaris, financiële administratie, relatiebeheer en documentbeheer die geïntegreerd worden samengebracht binnen e-Synergy in 1 software, server en service omgeving.

                                                                       
Al uw bedrijfsprocessen geintegreerd binnen één (service-) omgeving!

PayFin stemt haar dienstverlening af op uw service behoefte. Samen met u kiezen we voor de juiste oplossing. Full-service tot self-service!

Vanuit onze doelstelling  "Efficient samenwerken"  houden wij de vinger aan de pols en signaleren en adviseren waar nodig.

Geintegreerde Salarisverwerking

Employee Self Service
PayFin biedt diverse oplossingen voor verwerking van salaris- en personeels administraties. Of het nu gaat om traditionele full service of om geintegreerde en online salaris en HRM oplossingen, voor iedere onderneming heeft PayFin een betrouwbare en efficiente oplossing
LiveZilla Live Chat Software
Heeft u vragen of wilt u een een afspraak inplannnen voor bijv. een demonstratie of gesprek. Start nu een live chat of laat uw bericht achter via het formulier.

LiveZilla Live Chat Software
efficiënt samenwerken!