Het e-Business concept is waarmee PayFin zich werkelijk onderscheidt ten opzichte van andere dienstverleners. Of uw organisatie nu bestaat uit 1,10,100 of 1000 medewerkers,het PayFin e-Business concept is ook uw organisatie op het lijf geschreven.

In het kort komt het er op neer dat u bepaalt welke activiteiten u zelfstandig wilt verzorgen en welke u wenst uit te besteden, zonder verschillende software systemen en service bureaus naast elkaar te gebruiken. Het zijn de kernprocessen van ieder bedrijf: personeel, salaris, financiële administratie, relatiebeheer en documentbeheer die geïntegreerd worden samengebracht binnen e-Synergy in 1 software, server en service omgeving.

                                                                       
Al uw bedrijfsprocessen geintegreerd binnen één (service-) omgeving!
PayFin Payroll HRM & Financial Services B.V.


www.payfin.com
Telefoon : 010-3400922


BTW nr: NL819250533B01
KvK nummer: 24409628 0000

LiveZilla Live Chat Software
Heeft u vragen of wilt u een een afspraak inplannnen voor bijv. een demonstratie of gesprek. Start nu een live chat of laat uw bericht achter via het formulier.

“Schoenmaker houd je bij je leest” is een spreekwoord dat duidelijk wil maken, dat je vooral moet doen waar je goed in bent. Het samenbrengen van gerelateerde specialistische diensten en producten levert echter de synergy, waarop de filosofie van PayFin is gebaseerd.

De producten van een innovatieve software-ontwikkelaar (Exact), een gerenommeerde ICT dienstverlener en een kwalitatief sterk en klantgericht administratief dienstverlener (PayFin), vormen de basis van een ogenschijnlijk simpele maar ijzersterke formule; Het PayFin e-Business concept.

De doelstelling is al even eenvoudig: efficiënt samenwerken!

Het zijn de kernprocessen van ieder bedrijf: personeel, salaris, financiële administratie, relatiebeheer en documentbeheer die geïntegreerd worden samengebracht binnen 1 software en service omgeving (centrale database).

Wat voor kleine en middelgrote bedrijven, kostentechnisch en facilitair onbereikbaar leek, blijkt met het PayFin e-Business concept ook voor hen gemakkelijk haalbaar.
efficiënt samenwerken!
LiveZilla Live Chat Software